Logos Hope

Het schip van OM, de Logos Hope, bezoekt havensteden over de hele wereld en brengt kennis, hulp en hoop. Aan boord van de Logos Hope is een drijvende boekenwinkel met christelijk en educatief materiaal. Soms is dit voor inwoners van havens de enige manier om hiermee in aanraking te komen. Het heeft 400 mensen aan boord als bemanning vanuit ongeveer 40 landen, die samenwerken met plaatselijke kerken en in iedere haven contacten proberen te leggen om van betekenis te kunnen zijn.

Sinds 1971 zijn met de Logos Hope en diens voorgangers (Logos, Doulos en Logos II) al meer dan 1.500 bezoeken gebracht aan 500 havens in 151 landen, en aan boord zijn meer dan 47 miljoen mensen gastvrij ontvangen.

 

 
Wordt het schip jóuw nieuwe werkplek?

 • STEP
  3 maanden

  Loop 3 maanden mee op de Logos Hope en groei in geloof door het werk aan boord, evangelisatie en studie! Een programma voor mensen tussen de 18 en 40 jaar.
   

  Check opties  ❯

 • Long Term
  2 jaar of langer

  Maak deel uit van de bemanning aan boord en wissel hard werken af met hulp- en evangelisatie- acties. Je zult jezelf, mensen uit andere culturen en God beter leren kennen.
   

  Check opties  ❯

 • Professionals
  3 maanden tot 2 jaar

  Zet jouw professionele kennis en ervaring in aan boord. Op dit moment is er onder meer plek voor uiteenlopende professies, zoals technische of maritieme mensen.
   

  Check opties  ❯

 

PS: Wil je liever achter de schermen een waardevolle bijdrage leveren aan het schepenwerk?
Kom helpen op het schepenkantoor in Florence, VS. Meer informatie  ❯

 

 
De Logos Hope in beeld

 

Kennis, hulp en hoop

De Logos Hope heeft vaak een langdurige impact in de plekken waar het schip aanmeert.
Het schip verspreidt kennis door de verkoop van christelijke boeken en programma's. Soms is dit voor inwoners de enige manier om hiermee in aanraking te komen. Regelmatig bieden we hulp door onder meer medische klinieken, het opzetten van kleine bibliotheken, hulp bij bouwprojecten en het uitdelen van hulppakketten aan scholen en gezinnen. In deze gebroken wereld is werkelijke hoop echter alleen mogelijk door een persoonlijke relatie met God. De bemanning deelt deze boodschap met de mensen die ze ontmoeten. We horen vaak verhalen van mensen wiens leven veranderd is dankzij het bezoek van het schip.

 

Steun het werk van de Logos Hope!
Draag bij aan het bereiken van miljoenen mensen

Het werk van de Logos Hope is niet mogelijk zonder het gebed en de financiële steun van mensen als jou! Jaarlijks ontvangt het schip gemiddeld 1 miljoen mensen aan boord en nog meer mensen worden bereikt door de acties aan wal. Help je mee dit werk mogelijk te maken?

Doneer nu ❯