Het verhaal van Dinesh

Vier jaar geleden had nog niemand in het dorp van Dinesh over Jezus gehoord. Nu, in 2019, zijn er in de bergen tien kerken met totaal ruim 100 gelovigen!

Het begon allemaal met Dinesh. Een team van Operatie Mobilisatie deelde het goede nieuws van Jezus in de bergdorpen van Zuid-Azië. Dinesh kwam tot geloof en vol enthousiasme vertelde hij anderen over Jezus. Zo ontstond er een kleine gemeenschap van gelovigen.

Met hulp van OM leerde Dinesh wat het is om te leven als een volgeling van Jezus. Hij kreeg onderwijs uit de Bijbel en leerde bidden en hoe hij anderen kon helpen groeien in geloof. Al gauw ontstonden in nabijgelegen dorpen groepjes gelovigen die samenkwamen. En ook daaruit kwamen weer nieuwe groepen voort die het goede nieuws verder vertelden. In vier jaar tijd ontstonden er tien kerken. Een prachtig voorbeeld van vermenigvuldiging.

In vele landen werken de teams van OM op deze manier aan de verspreiding van het Evangelie. Er ontstaan steeds weer nieuwe gemeenschappen die het goede nieuws van Jezus als een olievlek verspreiden in hun omgeving.

Draag bij en geef om het Evangelie door te geven.
 

Geef nu   ❯

Uit verschillende landen komen er mooie getuigenissen over de verspreiding van het Evangelie. Hieronder een paar voorbeelden daarvan.

 

Dipa, tienermeisje uit AZIË 
“Ik wilde Jezus leren kennen, maar er was niemand die mij meer kon uitleggen."

Lees hier haar verhaal  ❯

 

Martin, OM-werker in Zuid Azië  
“We zijn zo enthousiast over wat God hier aan het doen is."

MEER over zijn werk  ❯

 

 

Jouw gift brengt het goede nieuws van Jezus dichterbij voor iedereen!

Wij geloven dat het Evangelie van Jezus Christus levens verandert. Wanneer mensen Jezus volgen, heeft dit invloed op de hele omgeving. Daar gaan we voor: veranderde levens, die gemeenschappen veranderen en gemeenschappen die de wereld veranderen! Waar mogelijk werken we samen met de lokale kerk, zodat de impact blijvend is.
 

HELP MEE OM HET EVANGELIE TE DELEN!

 

 

“We kwamen ‘toevallig’ iemand op straat tegen die vijftien jaar geleden tot geloof gekomen was, en dringend behoefte had aan contacten en meer Bijbels. We konden hem in contact brengen met zendelingen in dat gebied. Ik vind het indrukwekkend om te zien hoe God schijnbaar toevallige ontmoetingen heeft voorbereid.”

— Jarvin, over zijn zendingsreis in het Midden-Oosten