De maatregelen rondom het coronavirus hebben gevolgen voor onze geplande activiteiten. Op deze pagina leest u meer over hoe het corona virus het werk van OM raakt en de maatregelen die wij daarbij treffen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

 

Groepsreis op maat

Zijn jullie op zoek naar een avontuurlijke, maar zinvolle reis? OM verzorgt op maat gemaakte groepsreizen voor gemeentes, jeugdgroepen en studentenverenigingen. Ga de uitdaging aan, groei in kennis en geloof én deel Gods liefde!  

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden?
Kom een keer langs, dan kijken we samen wat past bij jullie groep.
Maak een afspraak  ❯

 

Uitgelichte groepsreizen

 • Vital Easter Campaign
  België

  10-13 april 2020 — €50,-

  Kom met jouw groep en werk mee aan deze outreach tijdens Pasen om het Goede Nieuws te brengen in België in deze combinatie van conferentie en evangelisatie!
   

  Meer info  ❯

  eastercampaign.org

 • Love Moldova
  Moldavië

  13-26 juli 2020

  Reis met jouw jeugdgroep naar Moldavië om daar samen met de lokale kerk mensen te bereiken met het Evangelie in sport, spel en andere activiteiten!
   

  Meer info  ❯

 • Hoop voor wezen
  Oekraïne

  Neem contact op 

  Veel wezen in Oekraïne hebben nooit de kans gehad om de vaderliefde van God te leren kennen. Werk mee om een kamp op te zetten en ze naar Zijn vaderhart te leiden!
   

  ►  Check video

 • Hoop voor vluchtelingen
  Noord-Afrika

  3-17 augustus 2020

  Reis naar een grote Noord-Afrikaanse stad om daar te werken onder kinderen van vluchtelingen en zet je in om het Goede nieuws te brengen.
   

  Meer info  ❯