‘Ik ben van U, met alles wat ik heb.’

  Ondernemer Theo van den Brink uit Veenendaal staat aan het roer van drukkerij AMV in Lunteren en is daarnaast betrokken bij creatief bureau Novente in Nunspeet. Sinds 2018 is hij Mission Partner Business bij Operatie Mobilisatie. We vroegen hem waarom.

   

  U bent een druk bezet ondernemer en vader van drie zoons. Toch vindt u tijd om Mission Partner Business van OM te zijn, en bent u betrokken bij diverse andere goede doelen. Wat motiveert u?

  “Het is altijd lastig hoe je dat goed verwoordt. In de Bijbel, in 1 Koningen 20 vers 4, zegt Achab tegen Benhadad: ‘…mijn heer de koning: Ik ben van u, met alles wat ik heb.’ Ik hoop van harte dat dit zo ook mijn leven met de Here God mag zijn. Het is in de praktijk nog best lastig hoe je daar dan op de juiste manier handen en voeten aan geeft, maar een van de manieren is de betrokkenheid bij het werk in Gods koninkrijk.”

   

  U heeft zich aangesloten bij Mission Partners Business van OM. Waarom? Wat is uw betrokkenheid bij de missie van OM?

  “Heel veel andere goede doelen zijn vooral betrokken in praktische hulp. Dat is óók heel belangrijk. Toch denk ik dat het in deze (bijna) ‘eindtijd’ zo enorm belangrijk is dat mensen juist met het Evangelie in aanraking komen. De missie van OM om mensen te mobiliseren, toe te rusten en uit te zenden spreekt me daarom zo aan. Als we beseffen dat de Here Jezus snel terug kan komen, dan is er eigenlijk maar één ding belangrijk: dat alle mensen die Hem nu nog niet kennen, van Hem mogen horen, Hem leren kennen en in Hem gaan geloven.”

   

   

   

   

   

   

  Waarom Mission Partners — Business?
  Christelijke ondernemers en zakelijk georiënteerde christenen bij elkaar brengen en de mogelijkheid bieden zich te verbinden aan de missie van Operatie Mobilisatie, op een manier die bij hen past.

  Word vandaag nog Mission Partner — Business!
  Samen zetten we ons in voor de wereldwijde verspreiding van het Evangelie

  Meld je nu aan  ❯

  Marco Bouw, relatiebeheerder Vragen? Neem contact op met Marco Bouw, relatiebeheerder bij OM.
  Bel/app 06 831 641 87 of mail naar marco.bouw@om.org.