WELKOM BIJ HET ALUMNI-NETWERK

Hallo oud-collega! 

Wat leuk dat je op deze pagina klikt. We kunnen ons goed voorstellen dat je veel hebt meegemaakt tijdens jouw tijd op het veld en daarvan wil delen. Van velen mensen horen we dat als ze weer 'thuis' zijn gekomen, dat het soms moeilijk is om je weg te vinden. De kleine en grote cultuurverschillen, het nieuwe ritme, nieuwe geloofsvragen en allerlei praktische uitdagingen komen op je af. En na het debriefingsmoment, scheiden vaak onze wegen. Toch geloven we dat in contact blijven ontzettend waardevol is. Hoe lang geleden je ook bent weggeweest, we hebben eenzelfde verlangen om Jezus zichtbaar te maken voor hen die Hem nog niet kennen. Daarom bestaat er sinds 2020 een Alumni-Netwerk, waarin we met elkaar willen connecten en delen van wat God doet op de velden. Ook de plek waar jij hebt gediend! 

Graag tot ziens, 

Namens de stuurgroep OM Nederland Alumni
Marco BouwJoop Strietman  en Wim den Hartog

 

Image
Sports Ministry in a village in Tanzania.

HOE WERKT HET?

Om het makkelijk te maken wordt je na je terugkomst automatisch toegevoegd aan de Alumni-nieuwsbrief. Op ieder moment kun je beslissen om deze niet meer te ontvangen.

 

Nieuwsbrieven

Er gebeurt zoals je weet veel op het zendingsveld. Daarom ontvang je twee keer per jaar een nieuwsbrief met daarin belangrijk nieuws, getuigenissen en de agenda voor de komende tijd.


Bijeenkomsten

We horen graag jouw verhaal en hoe het met je gaat! Per jaar organiseren we dan ook een aantal momenten voor ontmoeting, inspiratie en het zoeken van God.  Meer informatie hierover volgt per email en op deze pagina.


Extra's

Het Alumni-netwerk is nog volop in ontwikkeling, het hoe en het wat. Het kan ook zomaar zo zijn dat er een nieuw verlangen is ontstaan om weer terug naar het veld te gaan. Dit soort bijkomstigheden willen we graag samen beetpakken.