Een levensveranderende boodschap

Evangelisatie: Straatevangelisatie in Engeland
Als christenen hebben we de opdracht om Zijn getuigen te zijn in elk land, elke cultuur en elke groep. We zijn geroepen om Zijn boodschap van hoop te brengen en de wereld te vertellen wat Hij voor ons heeft gedaan en wat Hij voor anderen kan betekenen.

En Hij zei tegen hen: 'Trek heel de wereld rond en maak aan ieder schepsel het goede nieuws bekend.'
- Marcus 16:15

Als we ons inspannen om God te kennen en Hem bekend te maken zullen we Zijn glorie en grootheid ervaren. Dan maakt Jezus ons één en spoort Hij ons aan. We zien levens en gemeenschappen veranderen als we mensen, ongeacht hun culturele of religieuze achtergrond, helpen om een nieuwe start te maken met Jezus. Het geeft hen nieuwe hoop en perspectief voor de toekomst.

Wij hebben elke keer ervaren dat God gewone mensen zoals jij en ik gebruikt om andere gewone mensen te bereiken. Er is maar één waarheid in onze boodschap: –iedereen heeft de vergeving van God door Jezus Christus nodig. Er zijn veel manieren en plaatsen om die boodschap door te geven: Straatwerk in Thailand, thee drinken in Turkije, voetballen in Argentinië, Engelse les in de Oekraïne, zieken verzorgen in Afrika.

Wat is jouw rol?

Kan jij het je voorstellen? OM is overal bezig! Letterlijk miljoenen mensen – tot aan de uiteinden van de aarde – wachten op jou om over Jezus te horen. Doe je mee met ons? Breng je passie. Breng je vaardigheden. Wees een getuige in de wereld.

Ga je met ons mee om het Evangelie te delen?