Sprekers en Bijbelse toerusting

We komen graag naar u toe voor een presentatie of spreekbeurt. Onze sprekers willen mensen vanuit de Bijbel motiveren om hun bijdrage te leveren aan de zending en zo hun rol te ontdekken in de Grote Opdracht die Jezus gaf in Mattheus 28:19.
Onze sprekers
 
Corné Burger
Corne Burger

Corné Burger is een enthousiast, ervaren en gemotiveerd spreker, mede door zijn jarenlange ervaring binnen OM. “Jezus kennen, Hem volgen en Hem bekend maken,” is zijn drijfveer. Geïnspireerd door zijn theologiestudie spoort hij mensen aan om te leven uit genade en op zoek te gaan naar ieders taak in de Grote Opdracht. Corné spreekt in kerken, gemeenten, verenigingen, scholen en jeugd- of Bijbelstudiegroepen.

Boek deze spreker

 
Ds. T.E. Ditsele (Zuid-Afrika)
Thabiso Ditsele

Thabiso Ditsele heeft theologie gestudeerd in de Verenigde Staten en daarna 13 jaar leiding gegeven aan een kerk in Zuid-Afrika. Hij heeft veel zendingsreizen gemaakt in Afrika en is sinds 2010 werkzaam bij Operatie Mobilisatie, eerst in Zuid-Afrika en sinds 2015 in Nederland. Thabiso heeft een preekbevoegdheid van de Assemblies of God in Zuid-Afrika en komt graag naar uw kerk toe om te spreken.

Boek deze spreker

 
Jan den Ouden
Jan den Ouden

Jan den Ouden is al sinds 1987 actief bij OM. Naast zijn dagtaak als leidinggevende bij de Human Resource afdeling van OM Internationaal trekt hij er graag op uit om te spreken. Op een verrassende manier zoekt Jan de vertaling van het hemelse naar het aardse op. Gedreven door de woorden genade, discipelschap en verandering spreekt hij graag tijdens evenementen, retraites en in kerken en groepen.

Boek deze spreker

 
Joop Strietman
Joop Strietman

Joop Strietman, voormalig directeur van OM-Nederland, is een spreker met jarenlange ervaring en vele praktijkvoorbeelden. Hij is een vertrouwd gezicht in zondagse erediensten. “De kerken van Nederland moeten de Grote Opdracht voor ogen blijven houden”, vindt hij. Joop is momenteel o.a. betrokken bij de Kairos-cursus, een cursus om christenen te onderwijzen in praktisch discipelschap en ze uit te dagen, zodat zij oog krijgen voor de nog overgebleven minst bereikte volkeren in de wereld.

Boek deze spreker

 
Annemarie van Buuren
Annemarie van Buuren

Annemarie van Buuren heeft een inspirerende en motiverende boodschap. Ze spreekt met passie en enthousiasme, vanuit het verlangen zowel jong als oud te zien los komen van wat hen vasthoudt. Maar ook om te mogen zien dat door deze generatie heen, de liefde van Jezus verschil maakt in de wereld. Annemarie heeft 3 opgroeiende kinderen en met haar gezin heeft ze negen jaar met OM gewerkt in de moslimwereld.

Boek deze spreker

 
Bert de Ruiter
Bert de Ruiter

Bert de Ruiter spreekt het liefst over het gestalte geven van het volgen van Jezus in het dagelijks leven. “Met mijn passie voor God en Zijn Woord verlang ik ernaar om de gemeente toe te rusten tot dienstbaarheid, in het bijzonder in de omgang met moslims”, stelt hij. In het dagelijks leven werkt Bert voor de koepelorganisatie van OM in Europa en als consultant voor christen-moslim relaties bij de Europese Evangelische Alliantie.

Boek deze spreker

 
Jan Bouwman
Jan Bouwman

Jan Bouwman is een creatieve, motiverende spreker die de zendingsopdracht breed wil neerzetten. Zijn boodschap daagt je uit om over grenzen te gaan, soms ook letterlijk. Hij en zijn vrouw Cora zijn al jarenlang betrokken bij OM, onder meer op het gebied van kerkrelaties. Jan komt graag voor een zendingszondag of een presentatie naar u toe.

Boek deze spreker

 
Wilt u een van onze sprekers boeken?

Dit kan telefonisch via 0527 - 615 607, via het contactformulier of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Boekingsformulier sprekers   Meer informatie aanvragen