Vrijwilligers gezocht

Voel jij je geroepen om ons team te versterken?

Voor ons kantoor in Nederland zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiaires.
Vrijwilligers

Wil je ons helpen op vrijwillige basis? Er is altijd ruimte voor mensen die zich in willen zetten om het Evangelie van Jezus Christus handen en voeten te geven! We zijn o.a. op zoek naar:

Vrijwilliger GO-Conferentie 2 weken in augustus
Tijdens de GO-conferentie komen nieuwe zendelingen vanuit alle werelddelen bij elkaar om toegerust te worden. Dit is de laatste voorbereiding op hun aansluitende uitzending. In januari vind deze conferentie plaats in Duitsland, in augustus is Nederland het gastland. Wil je meehelpen bij de GO-conferentie in Nederland?

Meld je nu aan

Receptionist(e) 8 uur
Als receptionist ben je verantwoordelijk voor het gastvrij verwelkomen van mensen die op bezoek komen, het beantwoorden en doorschakelen van de telefoon en het afhandelen van inkomende en uitgaande post. Daarnaast pak je ondersteunende administratieve diensten op en handel je bestellingen af van de OM Bookshop.

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Tuinonderhoud incidenteel op afroep
We zoeken een vriendelijke, gemotiveerde vrijwilliger die zorg wil dragen voor de onderhoud van de tuin, het schoonhouden en onderhoud van het straatwerk en de schoonmaak van de buitenkant van het gebouw van OM. Kom jij ons helpen?

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Webmaster 4 uur
We zijn op zoek naar een webmaster met ervaring met HTML, PHP en Joomla, die ons Communicatie-team wil helpen bij het onderhouden en doorontwikkelen van onze website.

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Algemeen vrijwilliger 
Wil je graag helpen, maar maakt het je niet uit op wat voor manier? Geef je dan op als algemeen vrijwilliger en we schrijven je in ons bestand. Mochten we mensen zoeken voor evenementen of voor andere vrijwillige functies, dan kunnen we direct contact met je opnemen!

Solliciteer direct