Riverboat mét Escape Room in Nederland


OM lanceert binnenkort een nieuwe bediening, de OM Riverboat. Het schip trekt met een internationale bemanning en een escape room aan boord langs zes Europese havens. In de maand januari ligt de Riverboat in Nederland! Dit biedt een unieke gelegenheid voor christenen om op verfrissende wijze uitgedaagd te worden en om te zien naar mensen in jouw omgeving.


The Agency Escape RoomTHE AGENCY ESCAPE ROOM

Het schip is een drijvende ‘escape room’: bezoekers kunnen aan boord in groepen het interactieve spel The Agency spelen en worden op deze manier aangezet na te denken over hun plek als christen in de maatschappij. Ga op zoek naar aanwijzingen om pussels op te lossen en het mysterie te ontrafelen terwijl de klok tikt. Teamwork, oplossingsgerichtheid en wat moed zijn essentieel om te ontsnappen. Ga jij het mysterie ontrafelen?

Reserveer nu je kaarten!Locaties & Data

Arnhem
Rijnkade
5-14 januari 2018


Dordrecht
Lange Wantijkade
17-28 januari 2018

Openingstijden

Ma-Di Gesloten
Wo-Za 10.00-22.00 uur
Zondag 12.00-22.00 uur

De escape room is uitermate geschikt om met bijvoorbeeld jeugdclubs, huiskringen, vrouwengroepen en dergelijke heen te gaan, maar ook om niet-christelijke vrienden mee naar toe te nemen.
OM RiverboatWELKOM AAN BOORD

Daarnaast is iedereen van harte welkom om gebruik te maken van de gebedsruimte op de Riverboat. En in het Lounge Café van het schip kunnen bezoekers in gesprek gaan met bemanningsleden van over de hele wereld. Ook is de bemanning beschikbaar om workshops te geven in lokale kerken en ondersteuning te bieden voor evangelisatieprojecten.

Heb je vragen?
Neem contact op met Marjolein Doornenbal via 06-178 914 57
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vrijwilligers gezocht!

We zoeken nog vrijwilligers die mee willen werken wanneer het schip aangemeerd ligt in Arnhem en in Dordrecht. Denk aan praktisch werk in het Lounge Café en de keuken, acteerwerk in de Escape Room, evangelisatiewerk aan wal of technisch werk in de machinekamer. Heb jij talenten op één van deze gebieden? Meld je dan nu aan! Neem contact op met Marjolein Doornenbal via 06-178 914 57 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..