Leer te werken onder moslims • Noord-Afrika

Noord-Afrika

Heb jij het verlangen met moslims te werken? Wil jij ontdekken wat jouw plaats is en hierin voorbereid worden? Het doel van deze uitzending is om te leren, open te staan voor veel verschillende ervaringen en te ontdekken hoe JIJ hier een verschil kan maken! ► Check video
Inhoud

BedoeienJe zal de lokale Arabische taal leren en ondergedompeld worden in de cultuur. Terwijl je veel leert, maak je deel uit van het werk in het team. Bijvoorbeeld door kinderwerk, Engelse les, werken met mensen met beperking of in de zakenwereld.

Je reist door de regio om te ontdekken hoe het is om hier te leven. Je komt in contact met bedoeïenen en mensen in de stad. Het doel is om te leren, open te staan voor veel verschillende ervaringen en te ontdekken hoe JIJ hier een verschil kan maken!

Achtergrond

Noord-Afrikaanse marktAl meer dan 25 jaar bidden individuele mensen en OM teams voor moslims in Noord Afrika. Hun gebed is voor een leven veranderende ontmoetingen met Jezus. Het OM team dient in dit land door gebed, evangelisatie, literatuur distributie en het dienen van armen en mensen met beperkingen. Vandaag gaan werkers door met het werk dat pioniers hebben opgestart en zien de eerste vruchten groeien! Er ontstaan kleine kerken en zien mensen die het evangelie met hun buren delen.

Werkers leren de taal om vriendschappen te kunnen bouwen. Om in het land te verblijven onderwijzen ze Engels, werken ze bij NGO’s, zijn er veel business mogelijkheden en praktische opties om bruggen met de bevolking te bouwen. Het team komt regelmatig samen om bemoedigd te worden en te bidden voor stromen van Levend Water in dit droge gebied.

Voor wie?

Dit kan een goede on-the-job training zijn om long term in deze regio betrokken te raken. - Trek eropuit!

Christenen die langer dan een jaar christen zijn, hard hebben voor deze regio, open staan voor een nieuwe cultuur, zijn welkom. Dit kan een goede on-the-job training zijn om long term in deze regio betrokken te raken. Naast de training is het team is op zoek naar ergo- en psychotherapeuten.

Meer informatie

Plaats: Noord-Afrika
Instroom: Ieder jaar in januari of augustus
Duur: vanaf 6 maanden tot 2 jaar
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Oriënterend gesprek aanvragen    Informatie aanvragen

 
Bekijk de video