Transform: Jouw kans op een onvergetelijke zomer

Transform 2018
 
TRANSFORM is een trainingsweek inclusief toerusting in Barcelona met aansluitend een outreach in een land rondom de Middellandse Zee. In dit gebied leven meer dan 450 miljoen mensen in 21 landen. Het christendom is in deze omgeving ontstaan! Toch wonen er vandaag de dag veel mensen die Jezus niet kennen of niet weten wie Hij is. Daar moet verandering in komen en die verandering kan jij brengen! › Check impressievideo

Denk eens aan het Middellandse Zeegebied…

Daar waar de roots van het christendom liggen terwijl de meeste van de 450 miljoen inwoners van de meer dan twintig landen weinig tot niets van het Evangelie weten. Natuurschoon en een rijke schakering van culturen enerzijds, oorlog, onderdrukking, armoede en hopeloosheid anderzijds. Miljoenen vluchtelingen leggen een hoge druk op de goodwill van de regio. De tijd raakt op.

Transform RefugeesDit is Transform!

Honderden mensen van over de hele wereld – mensen zoals jij – komen samen voor vijf dagen aanbidding, onderwijs en toerusting. Daarna vormen ze teams die alle mogelijke middelen inzetten om de transformerende kracht van Jezus te brengen naar de regio. Ga mee vanaf 9 juli 2018 en sluit aan bij teams met een outreach van 1 tot 4 weken direct na de conferentie.

Informatie aanvragen   Meer over Transform

 

“Terugkijkend heb ik veel van deze reis geleerd.”

In 2015 waren er een aantal Nederlandse deelnemers die na de trainingsweek naar Libanon vertrokken voor een outreach. Bekijk onderstaande impressie van de reis en lees het verslag van een van de deelnemers.
› Lees de ervaringen van Janna

 

› Meer over Transform

Het volledige overzicht

Er zijn (o.a. via Transform) veel mogelijkheden om als individu of als groep weg te gaan. Je kunt via onze internationale site alle mogelijkheden bekijken en sorteren op datum, land of activiteit. Of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor meer informatie. Op de pagina Veelgestelde vragen zijn vele antwoorden al te vinden!

Informatie aanvragen     Oriëntatiegesprek aanvragen